tiistai 13. lokakuuta 2009

Raja

Paikallisen supermarketin parkkipaikan reunaan on maalattu leveä, punainen viiva. Kyltissä ilmoitetaan, että ostoskärryt pysähtyvät automaattisesti, mikäli ne työnnetään viivan yli. Kyllä, oli tietenkin pakko kokeilla. Ihan jo siksi, etten keksinyt, miten ihmeessä sellainen mekanismi olisi mahdollinen. Tietenkin olisi mahdollista, että viiva olisi maalattu sellaisella maalilla, että pyörät eivät pystyisi liukumaan sen yli. Tällöinhän kärry pysähtyisi, mutta ainahan sen saisi kikkailtua viivan yli nostamalla ensin etupyörät ja sitten takapyörät maasta. Varmaankin kärryssä voisi myös olla jonkinlainen paikannin, joka havaitsisi sen ylittäneen rajan ja iskisi jarrut päälle. Kuulostaa vaan hieman liian kalliilta ihan tavallisen supermarketin ihan tavallisiin kärryihin. Niihin ei tarvita edes polettia, luulisi että polettipalikka olisi halvempi ja kätevämpii kuin paikannin.

Pohdin tätä pitkään. Tänään sitten työnsin kärryni maagisen rajan yli. Eivät ne mitään pysähtyneet. Eivät edes hidastuneet millään lailla. Suurta huijausta kaikki, olin suoraan sanoen pettynyt. En silti työntänyt kärryjä kotiin asti, parkkeerasin ne siihen viivan viereen. Väärälle puolelle tosin, tietenkin.

2 kommenttia:

  1. Pakko vielä kommentoida tätäkin, kun tää oli musta niin ihana juttu, luin sen taas uudestaan. Mulla on ikävä, koitan kirjoittaa kirjeen taas. :)

    VastaaPoista
  2. Sait mut hymyilemään :)
    Ja mullakin on ikävä sua. Kirje on hyvä idea, ja mä olen ostanut jo kortinkin, jonka kohta lähetän sulle! Luen kyllä sun blogia, mutta ei se riitä. Kaipaan silti hirveästi lisää yksityiskohtia kaikesta. Haluan mun inside-päivitykset takaisin!

    VastaaPoista