keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Visuaalisesti vaativa

Jos se on vielä jollekulle epäselvää, niin minähän siis olen niitä tyttöjä, jotka katsovat koiraa karvoihin ja arvioivat kirjaa kannen perusteella. Jos olisin rikas, ostaisin esimerkiksi kirjoja ja levyjä vain hienon ulkonäön vuoksi. Koska en ole rikas, yllätys yllätys, luen kyllä takakannen ja punnitsen ostokseni sisällön mukaan, mutta kirjan etukansi on silti se, joka minut houkuttelee tekemään tarkempaa tuttavuutta. Ruokakaupassa se, että ihan tavalliset asiat on pakattu kauniisti, vaikuttaa valtavasti ostopäätökseeni. Tuskin olisin eilen ostanut rusinoita, jos rasiat eivät olisi puhutelleet. Tämäkin teepaketti olisi jäänyt kauppaan, jollei siinä olisi ollut suloista peltirasiaa ympärillä. Edellisestä, rumasta teepaketista on yli puolet jäljellä, mutta koska minulla on heikkous nätin ulkoasun lisäksi myös peltirasioihin, vanha laatikollinen taitaa huomenna siirtyä työpaikan teehyllyyn. Osansa saattoi olla silläkin huomiolla, että Clipperin tee on täällä puolet halvempaa kuin Suomessa.


Kun kotona avasin tämän laatikon, en voinut olla hymyilemättä. Täydellinen alku iltateehetkelle.

3 kommenttia:

  1. he he, makin ostin tota clipperia kesana kun se laatikko oli niiin sopo! ja teekin oli hyvaa, onneksi :) Englannista olen ostanut Dr. Stuart teeta, taaskin melkein vain siksi koska laatikko oli super hieno.(niita loytyy ainakin "nature" kaupoista..siis sellasista missa myydaan kaikenlaisia luonnonmukaisia juttuja, vitamiineista lakritseihin) Rakastan hyvin tehtyja pakkauksia! Ja englannissa mun mielesta osataan pakkaus suunnittelun salat :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin juuri ihastelin tuota samaista teetä pakkauksineen kaupassa. :D

    VastaaPoista
  3. Zee:
    Juu, tee oli oikein hyvää. Parempaa kuin se kitkerä litku, jota tähän asti join. Ja paketti saa mut iloiseksi joka kerta, joten ostos oli hyvin kannattava. Dr. Stuartkin täytyy nyt tsekata, kunhan vaan löydän hippikaupan jostakin.

    Kottarainen:
    Seuraavan kerran kun katselet sitä, voitko kiinnittää huomiota hintaan myös? Mua kamalasti kiinnostaa, että kuinka kallista se Suomessa on. En tiedä, onko kyse vain muistihäiriöstä tai laskuvirheestä kurssia muuttaessa, mutta musta tuntuu, että kaikki Clipperin tuotteet on ihan sikahalpoja täällä, ja nyt mä pohdin, pitäisikö niitä ostaa varastoon. Vaihtoehtoja tosin on paljon vähemmän kuin Suomessa, ja se on höhlää. Kaipaan lakritsiteetä.

    VastaaPoista