maanantai 23. marraskuuta 2009

Unenomaisia ideoita

Näin unta, jossa Tove Janssonin Kuka lohduttaisi Nyytiä-sadusta oli tehty musikaali. Sitä esitettiin Lontoon Leicester Squarella. Tahdoin mennä katsomaan näytöstä, mutta pelkäsin etten ymmärrä runollisesta kielestä tai lähinnä sen englanninkielisestä käännöksestä mitään. Pyysin äitiä lähettämään minulle vanhan lapsuuden kuvakirjaversion, ja sen kuvia katsellen sitten seurailin musikaalia. Esitys oli hieno ja lavasteissa oli käytetty paljon sinistä. Mitään muuta en muista. Hiton herätyskello, se soi taas väärässä kohdassa.

4 kommenttia:

  1. Tahtoisin kyllä nähdä sen musikaalina, loistava idea!

    VastaaPoista
  2. (Tosikko voisi tässä kohtaa todeta, että jos se herätyskello ei olisi soinut juuri silloin, et olisi muistanut unta ollenkaan, mutta minähän en ole tosikko.)

    VastaaPoista
  3. (Voi olla, mutta vaikka herätyskello soikin juuri siinä kohtaa, muistin yhden aikaisemmista unistani. Siinä oli musikaali Mauri Kunnaksen Joulupukki-kirjan pohjalta. Se ei ollut yhtään niin hieno, ainoa hauska osa oli Herra Hakkarainen.)

    VastaaPoista
  4. (Tosikko voisi tuohonkin sanoa, että olit varmaan havahtunut sopivassa kohtaa aiemmin ja siksi muistit. Mutta minä sanon, että Joulupukki-musikaalikin olisi tosi hieno!)

    VastaaPoista