sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Viikon vitutuskertymä ylittynyt

Wohoo, pystyn käyttämään nettiä! Kyseessä oli ilmeisesti jokin hyvin yksinkertainen homma, ja jos ymmärsin turbaanipäisen miehen intia-aksenttia oikein, se liittyi jotenkin tilini aktivoimiseen. Asia, jonka liittymän myyjän olisi pitänyt kertoa minulle heti ekana, ja jos ei hänen, niin ainakin sen skotin, joka neuvoi minua 40 minuuttia pystymättä kertomaan jotain näin yksinkertaista. Kun netti alkoi toimia, siinä oli kuitenkin päällä jonkinlainen "aikuissisällön esto", joka blokkasi kyllä kaikkea muutakin, kuin aikuisviihdettä. Sen pois kääntäminen itse oli mahdotonta, ja koska en omista luottokorttia enkä ole kirjoilla tässä osoitteessa, homman sai hoidettua vain reissulla kauppaan.

Tänään pystyn vihdoinkin käyttämään myös Bloggeria. Ei se vaatinutkaan kuin reissua kahteen operaattorin liikkeeseen, puhumista kolmen asiakaspalvelijan kanssa ja kolme passintarkastusta, jotta voisin todistaa olevani yli kahdeksantoista. Lopulta joku puhelinpalvelun tyyppi, jolle myyjä nro 2 soitti liikkeestä nro 2, koska ei itse päässyt käsiksi tietoihini, vakuutti poistavansa 'Content Lock'-systeemin asetuksestani. Kunhan vain lupaan, etten päästä ketään alle 18-vuotiasta käyttämään konettani, ellei asetusta ole kytketty takaisin päälle. Vakuutin, ettei se tuota ongelmaa, mutta koska olen luontainen vastarannankiiski, totaalisen vittuuntunut tästä byrokratian määrästä ja vastustan sensuuria, harkitsen illalla vieväni koneeni kadunkulmaan ja tarjoavani kaikille alle kahdeksantoistavuotiaille mahdollisuuden katsella mahdollisimman sopimatonta materiaalia. Esim. omaa valokuvablogiani.

Koko nettiyhteys-säätö on ollut varsinainen "pain in my you know where", kuten aina kohtelias ja poliittisesti korrekti mentorini asian ilmaisisi. Toivon, että säätö on nyt ohi, ja jos ilmenee, ettei homma vieläkään toimi, harkitsen todellakin nettiselibaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti