perjantai 18. syyskuuta 2009

Lähtöjä

Poikaystäväni Esko Mörkö (ja tämä peitenimi ei sitten ole minun keksimäni, mutta herra vaatimalla vaati, että juuri sitä on käytettävä) antoi minulle läksiäislahjaksi pussillisen suklaasilakoita. Niitä on kolmetoista, yksi jokaista viikkoa kohti. Aion pitää silakkapäivän joka perjantai. Lisää suklaata ja muuta hyvää sain parhaalta ystävältä, joka kävi äsken tuomassa herkkupussin. Voin siis muistella Suomea karkkeja mussuttaen.

Itse jätin jälkeeni sijaisen, joka hoitaa kotityöt (luultavasti innokuus ja lopputuloksen taso ovat ihan samaa luokkaa kuin minun itse häslätessäni) tai ainakin vastaanottaa valitukset poissaoloni aikana. Jätin sille avuksi vakiorepliikkini, jolla kuitenkin vastaisin kaikkeen kihinään. Yhdennäköisyys on suorastaan selvä, sijaisella on kissankellokin kaulassa. Ihan niin kuin minulla nyt.

Nyt alkaa olla jo kiire junaan. Tänään kohti Kirkkonummea, huomenna jo lennetään.

PS. Herra Mörön uuteen iPhoneen on nyt asetettu Lontoon aika, säätiedot ja GoogleMapsin karttaan nasta asuintaloni kohdalle. Söpöä, joskin samalla vaikuttaa varsin asiantuntevalta alulta stalkkausuralle.

4 kommenttia:

  1. Sympatiani herra Mörölle. Alkaakohan hänkin käydä kännykän kanssa vessassa? Lähetänkin sulle piakkoin fanipostia ihan sitä vanhanaikaista kautta, koska en ehtinyt antaa sulle tuliaisia Krakovasta naamatusten.

    VastaaPoista
  2. Silakat on ihania! Ja herra Mörkö voi ehkä joskus avata mulle oven, jos haluan hakea Gilmoreni kotiin, voihan?

    VastaaPoista
  3. Maija:
    Se olisi ainoastaan kohtuullista!
    Kiitos kirjeestä, se oli ihana. Yritön myös vastata siihen pian.

    Riikka:
    Varmasti, mutta yksityiskohdista on sovittava itse Mörön kanssa. Lähetän sulle yhteystiedot myöhemmin!

    Mertta:
    Niinpä :D
    Tulli tuntui suhtautuvan niihin hieman epäluuloisesti, repivät pussin saumasta auki.
    Voitko muuten lähettää mulle osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi? En löydä kumpaakaan, joten en voi lähettää sulle uutta numeroa enkä korttia :(

    VastaaPoista