perjantai 18. syyskuuta 2009

Hyvästi, Möhkäle!

Satutin selkäni ja hermoni jo lyhyellä junamatkalla. Molemmista vaurioista syytän matkalaukkuani, jonka sisko tuttavallisesti risti Möhkäleeksi. Epäilen olleeni huvittava näky työntäessäni sitä pitkin asemalaituria. Kyllä, työntäessäni, vetäminen kun kävi liian hankalaksi. Oma lukunsa sitten on käsitavarat sisältävä Pikkumöhkäle, joka sekin painaa yhtä olkapäätä ajatellen ihan tuhottomasti.

Kirkkonummella päädyin vaihtamaan laukkua. Uusi on hieman pienempi, eri muotoinen ja helpompi vetää. Pakkasin siihen ihan saman määrän tavaraa, mutta ilmeisesti laukun lähtöpaino on eri, koska vaaka näytti 21.4 kiloa. Kun tuntia myöhemmin kävin kiukkuisena purkamaan tavaroita (poistin yhden kirjan, sateenvarjon ja suklaalevyn), laukku painoikin äkkiä 19 kiloa. Ladoin kaiken takaisin, 19.5 kiloa. Suoraan sanoen en luota vaakaamme pätkääkään. No antaa olla, jos laukku jää ylipainoiseksi, kiroilen sitä sitten kentällä.

3 kommenttia:

  1. Superhyvää seikkailua! En usko että tuut katumaan hetkeäkään! Nauti kaikesta, koska aika menee niin nopeesti! pian on jo perinne-hautausmaa :)
    -Tiina

    VastaaPoista
  2. Ei pidä turhia kiroilla, vaan vaikka heittää sitten sateenvarjo roskiin siellä lentokentällä. Tai jos joku on saattamassa niin antaa saattajalle. Sitäpaitsi sä pystyt varmaan arvioimaan, että onko niillä laukuilla itsellään niin kamala painoero, kuin vaaka on yrittänyt sulle väittää.

    VastaaPoista
  3. Tiina:
    Kiitos, yritän seikkailla parhaani mukaan. Nyt on eka viikko takana, ja tuntuu, että olen ollut täällä ikuisuuden. Johtuu varmaan alkusählingistä. Voitko pliis lähettää mulle numerosi uudelleen. Hukkasin viestisi, kun kortti vaihtui taas.

    Riikka:
    Laukku painoi lopulta 21,4. Mutta ne päästivät mut läpi vaatimatta lisämaksua, joten ei se mitään.

    VastaaPoista