sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Löytöretki

Pulinaa riittää nyt, kun kirjoitusmahdollisuudet ovat vähän aikaa olleet rajallisemmat. Tahdoin vain jakaa kanssanne muutaman eilisistä löydöistäni. Tiedän, rahaa ei ole liikaa, ja sitä pitäisi säästää, mutta kun tämä oli ensimmäinen ostosretkeni Lontoossa. Uskon ansainneeni sen, enkä edes ostanut mitään kovin kallista. Ja hauskaa oli, paitsi se, kun piti jättää kauppaan niin paljon hienoja ja ihania juttuja. Päätin kuitenkin yrittää ostaa vain sellaista, johon ihan oikeasti rakastun. Päätöksestä saa tietenkin luistaa sellaisissa tapauksissa, että oikeasti tarvitsen jotain. Tarve, mikä ihana tekosyy.

Topshop


Dorothy Perkins


Kävin kenkäkaupassa (Schuh) etsimässä uusia tossuja, mutta päädyinkin ostamaan kassin. Oli pakko, varsinkin kun se maksoi vain kaksi puntaa. Teksti olkoon varoituksena paitsi uteliaille kissoille, myös niiden seuralaisille. Jos uteliaisuuden aiheuttama ärsytys johtaa veritekoihin, saattaa siitä joutua pulaan.


David and Goliath

Tatty Devinen kissasormus. Saatavissa oli myös rannerenkaita, mutta tämä oli hieman käytännöllisempi ja budjettiystävällisempi valinta...


Varsinkin, kun tein siitä kaulakorun yhdistämällä River Islandin "rukousnauhaan". Hei hei Jeesus, tervetuloa kissa. Rakastuin ketjun väriin, taustana se kuuluisa huoneeni sininen seinä.

River Islandin mahtavan kaulaliinan nähdessäni muistin taas olevani avaruusfani. Ja silloin kun piirrän raketteja ja planeettoja, ne ovat juuri tuollaisia. Tämä tulee tarpeeseen, kun sade ja tuuli palaavat kaupunkiin. Toivottavasti eivät silti ihan vielä.

3 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! Erityisen kade olen kärpässienestä. Kuriositeetti tappoi kissan. :)

    VastaaPoista
  2. Nauroin aamulla bussissa muistellessani sitä sarjakuvaa :D Täytyy tulostaa se ja laittaa seinälle.

    VastaaPoista